proteinHei dere! Nå er det ei veldig fornøyd og sliten jente som blogger til dere altså. Denne dagen har vært så fin, gått så innmari fort og kunne vel ikke blitt noe bedre etter min mening. Påskeferie i fjellet driver vi ikke med her i gården, så her er det hygge hjemme i leiligheten, koselige frokoster og trening som står på planen. Hadde ikke gjort meg noe med en fjelltur da…  Nå er proteinshaken inntatt og jeg ligger som et slakt i sofaen, etter en god og lang dusj. I dag har jeg vært og trent sammen med Camilla, og vet dere hva… I dag løp jeg min første mil! *JIPPIIIII* 
milEr veldig fornøyd med det altså! Jeg kunne nok løpt 1 mil for lenge siden, men jeg holder jo på og kjede meg ihjel etter 30 min på mølla, så det har liksom ikke blitt noe mer enn 5-7 km. Men i dag ble jeg pushet av både A (som har mast på meg om og løpe en mil i en evighet) og av Camilla som løp som en gudinne på mølla ved siden av meg. Da ble det plutselig veldig gøy, og jeg hadde så mye energi til overs i dag, så det var virkelig godt og få løpt fra seg litt. Nå sitter jeg med tidenes gnagsår på grunn av nye joggesko, men det var absolutt verdt det, for følelsen jeg sitter med nå er helt fantastisk. 

Nå skal jeg kose meg med god samvittighet resten av dagen, med sol og varme på balkongen, også ser det ut til at det blir middag sammen med Camilla hvert øyeblikk. *wihuu, denne søndagen er fin!*