hjertekoppGod morgen fininger! ♡ Jeg sov helt til klokken ti i dag jeg, noe som ikke har skjedd på en god stund. Veldig deilig var det i hvertfall, og nå er jeg snart klar for en sprek søndag. Vi var så heldige som fikk besøk av venninnene mine Camilla og Malin i går kveld, så da ble det filmkos med yoghurtnøtter, gulrøtter, dipp og vann. *høhø* Veldig koselig! 
morgen1Morgener som dette er noe av det deiligste jeg vet om, om jeg får lov til og si det… Våkne helt av seg selv, lage seg en kopp med favorittkaffen, sette seg ned med dataen, sette på favorittmusikken din og bare kose deg alene før dagen må starte. Jeg koser meg i hvertfall veldig her jeg sitter, selvom jeg egentlig lader opp til en løpeøkt akkurat nå.

Jeg vil også dele en sang med dere som garantert får dere i godt humør! Så om du ligger i sengen nå, leser dette og føler deg litt muggen i dag. Trykk på play, sett på litt høy lyd, lukk øyene, og jeg lover deg at du får en goodfeeling. Hvis ikke så kan du se for deg at jeg står og danser/synger i tilegg, så får du deg kanskje et morsomt bilde i toppen. Jeg håper egentlig at dere har hørt denne sangen før, for det er lenge siden jeg kom over den. Glad-sang! 
Ha en kjempefin søndag alle sammen !