matDenne helgen har virkelig vært fin! Håper virkelig at dere har kost dere like mye som meg  Som en perfekt avslutning på helgen kom Camilla til oss i kveld, og hun lærte meg og lage en matrett som var kjempegod! Stekt kylling med rosmarin, salt og pepper. Sammen med amadinepoteter stekt i ovnen, frisk salat og en saus lagd av hakkede tomater, hvitløk og fetaost. NAM! Så, Camilla og jeg hadde en aldri så liten gresk aften her kan man si. Etter en kjempegod middag, koste vi oss med yoghurtnøtter og film, sammen med A og noen venner av oss. Jeg har virkelig kost meg i dag 

Milen har tappet meg for krefter så nå er jeg kjempetrøtt og 100% klar for sengen og en god natts søvn. Jeg har ikke påskeferie, så en ny arbeidsdag venter på meg i morgen. Men vi blogges forde!  God natt alle sammen, og takk for alle gratulasjonene for mila! *haha*