20130323-170037.jpgHei hei Her ser dere hva jeg har slitt med igjennom hele arbeidsdagen min… Veldig snilt av senteret og gi oss påskegodt, men når vi kun er noen få jenter som jobber her ble det veldig mye godteri altså. Jeg er jo ikke vond og be, så det ble noen marsipanbiter noe av det beste jeg vet om og noen biter med sjokolade *hihi*. Det er tross alt lørdag! Heldigvis for meg var det en del kunder som hjalp meg, men det er fortsatt MASSE igjen, og jeg står alene frem til 17:00 på mandag. What to do? 
20130323-170045.jpgPåske er koselig det, men man vil jo helst ikke se ut som et påskeegg når den er ferdig… I hvertfall ikke jeg, så neste inntak med påskegodt får vente til neste lørdag (påskeaften).

Håper dere koser dere med litt påskegodt i dag dere også! Nå skal jeg forsøke og finne ut hva jeg skal bruke lørdagskvelden min til jeg. Heijdååå!