blissHer vet man hvordan man skal kose seg! I dag hadde jeg store planer om å sove til jeg våknet av meg selv, noe jeg også gjorde forsåvidt…bare at det skjedde ca to timer for tidlig. *hehe* Men da er det bare og sette i gang, og siden jeg har fri (i dag også) har jeg rigget meg til i sengen, med mac, kaffe, verdens koseligste tv-program (God morgen Norge) og mobilen min selvfølgelig. Jeg har en morgenrutine, og den ser omtrent slik ut. Da oppdaterer jeg meg på det siste som har skjedd, både i avisene, blogger, instagram, twitter, facebook osv. Sosiale medier i mitt ♥
bliss2
Det er viktig og sette av litt tid til seg selv, stresse ned litt og bare slappe av. Selv på en vanlig hverdag. Har du mulighet anbefaler jeg alle og stå opp én time før du egentlig må, for da har du mulighet til og kose deg med kaffe/te i fred og ro, sitte med dataen uten forstyrrelser og bare kose deg rett og slett. Jeg gjør det hver dag jeg! *haha*

I dag er det vaskedag som vanlig og jeg er allerede godt i gang! Senere i dag skal jeg ha en massasjetime på Golds Gym, og jeg gleder meg veldig! Jeg vant faktisk en konkurranse der for litt siden, så føler meg veldig heldig i dag altså. *juhuuu* 

 

Håper dere får en fin fredag alle sammen! Nå er det vel snart påskeferie for fler av dere også? Deilig tenker jeg…
Vi blogges siden!  ♥