Adlinks
hei
Hei alle sammen ♡ I dag er jeg så blid, fornøyd og positiv at det nesten er litt kvalmt. Denne fridagen/fredagen har vært så bra! Solen har vært her siden i dag tildig, jeg har fått brukt tiden min på akkurat det jeg har hatt lyst til og bare kost meg. Beste fridagen jeg har hatt på lenge faktisk! 
good day
Jeg vant som sagt en konkurranse på Golds Gym (treningssenteret jeg trener på) for litt siden, hvor jeg skulle få massasje av en av deres fysioterapauter. Ryggen min er den delen av kroppen jeg har hatt mest «problemer» med det siste året, og flinke Ingrid behandlet den veldig bra i dag. Himmel og hav så godt det var!
6Men den fine dagen stopper ikke med dette. Jeg fikk nemlig en melding av posten om at det var en pakke som ventet på meg, og før jeg startet treningsøkten bestemte jeg meg for og hente den. Jeg hadde nemlig en anelse om hva som ventet på meg…
tightsDenne tightsen blant annet som er fra Bjørn Borg for de av dere som lurte og dere finner den her (adlink). Den er ganske tynn i stoffet, og var derfor utrolig god og trene med. Jeg har fått en liten greie for tights med mønster for tiden som dere sikkert skjønner.
genserGenseren er fra Nike, og den falt også i smak (har den faktisk på meg nå). Jeg måtte selvfølgelig bestille noe rosa også, og da jeg så denne var jeg «solgt» med én gang. Gleder meg til det blir litt varmere ute, så jeg får løpt med denne! Du finner den her (adlink)
sko3Disse Nike-skoene lå også i pakken, og jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd. Jeg testet dem ut sammen med tigtsen på treningen i dag, og de var utrolig gode, både til å gå og løpe med. De fleste av dere har vel et par sko fra Nike, så dere vet jo hva jeg prater om. . . For én gangs skyld valgte jeg joggesko uten rosa eller lilla også… Nye påskesko har jeg fått *hehe*, og du finner dem her (adlink)

som dere skjønner, denne dagen kunne faktisk ikke blitt noe bedre! Eller jo, det kan den, for nå skal vi spise taco og se på fotballkamp! Goood fredag alle sammen, og god påske til de av dere som har ferie