middagNå tenker du sikkert: SHIT så mye saus hun har på maten sin! Men, nå har jeg eksperimentert litt på kjøkkenet igjen, og for en gangs skyld med noe som jeg syns er veldig viktig når det kommer til middag. . . Saus ♥ I dag hadde jeg lyst på kylling, hvitløk, potet for en gangs skyld og  saus selvfølgelig. Dette er den første gangen jeg har lagd en saus fra bunnen av, men jeg må si at jeg ble veldig fornøyd, kremet kyllingsaus må jo være det beste som finnes. Vil dere ha oppskriften på min fantastiske saus? Les videre…
sausHåper dere liker den! Jeg syns ihvertfall at den var kjempegod, og kommer helt klart til og lage den flere ganger! *Klapper for meg selv her jeg flinker, for nå er jeg stolt*  Jeg har regnet ut innholdet i sausen (har ikke tatt med hvitløken da) og hele sausen inneholder: 79 kalorier, 7 g protein, 3 g karbohydrater og 5 g fett. D-E-T–E-R–I-K-K-E–I-L-L-E til saus og være!