lilla2Det er viktig og matche på trening har jeg lært, *hehe* og i dag kjørte jeg fargen lilla. I hvertfall til og fra treningen! Nå har jeg hatt ukens beste treningsøkt hittil, og fikk avsluttet med 45 min i badsstuen, noe jeg personlig syns alle burde starte med. Det er SÅ deilig og slappe av i varmen etter og ha svettet og slitt seg ut på treningssenteret. Bare koble helt ut og …svette enda mer. *hehe* Nok tull, badsstue er deilig, og veldig godt for huden din!
LILLAI dag så den lille treningsøkten min slik ut: ♥ Skulderpress ♥ Sidehev ♥ Reverse flyes ♥ KnebøyBulgarsk utfallHip-Thrust . Deretter ble det en aldri så liten økt på mølla på 20 minutter, og jeg er kjempefornøyd med min egen innsats i dag. Rumpa mi kjennes ut som gelle i skrivende stund, og det må da være et godt tegn! Kanskje jeg får frem drømme-rompa-mi til sommeren alikevel.
rumpeAlle bildene finner du her