YESHei alle sammen ♡ I dag har jeg 100% fri og det er helt fantastisk deilig. Men jeg var alikevel oppe klokken syv i dag, men jeg startet ikke med alle «oppgavene» mine før God morgen Norge var ferdig. Nå har jeg altså tatt all oppvasken her snakker vi store mengder, ryddet leiligheten, vasket kjøkkenet, ryddet soverommet, «kontoret», lagd mer skap-plass osv osv… *er jeg flink, eller er jeg flink?* Det har altså gått i ett så frokost/lunsj har ikke stått i tankene mine en gang. Men det var nok på tide og få i seg noe når klokken rundet 14:00… J***ig godt var det også! 
eggNå derimot er det tid for Anine-tid  Den beste tiden jeg vet om! *haha* Jeg starter med en tur til Golds Gym, hvor jeg virkelig skal pumpe og svette i dag. Etter det har jeg bestemt meg for at jeg både skal ta badstue og sol!!! jeg ser faktisk ut som en snømann akkurat nå, så det er virkelig nødvendig… Så blir det middag! Deretter skal jeg tvinge A til og bli med meg til Storsenteret i Lørenskog hvor det er nattåpent i dag. Som dere så for et par dager siden jeg faktisk ha nye sko…
ryggMen først… Trening! J-E-G–E-L-S-K-E-R–F-R-I-D-A-G-E-R!