lys2Hei dere ♡ Hjelpes, så sliten jeg har vært i dag! Helt merkelig, men jeg har ligget rett ut i hele ettermiddag-kveld etter at jeg kom hjem fra jobb. Jeg fikk i meg middagen, og deretter har jeg ligget med hodepine, vonde ører og vond kropp. Huff! Men satser på at det går over til i morgen, for da starter jeg sent på jobb, og har veldig lyst til og trene i morgen tidlig. Treningen i dag ble som dere helt sikkert kan tenke dere avlyst,til tross for at lysten var der. Det hjalp i hvertfall veldig på humøret og åpne postkassen i dag da, for der lå det nyeste nummeret av Costume og ventet på meg!
lys1Så den siste timen har jeg kost meg med et fint blad, under et varmt pledd og jeg har tent det fineste og beste lyset i leiligheten vår. Det gir så GOD lukt at det er helt sykt. De av dere som har et av Voluspa sine produkter kjenner sikkert til det, men til dere andre… Man trenger jo egentlig ikke og tenne lyset en gang, for det sender ut godlukt uansett. *detkanmanlike* Jeg vet at Nelly har voluspa lysene  og det jeg har finner du her, i lukten Chrisp Champagne ♥(adlink,men 100% ærlig) . Nå har jeg hatt lyset helt siden jul, og det er fortsatt brukbart, wohoo! 

Nå skal jeg se på Paradise Hotel *lat som at du ikke leste det*, så er det natta. Jeg er helt kake! 

Natta ! ♡