hjelm1Hei på dere ! ♡ Nå er slalomhjelmen pakket bort, og det er både litt trist og litt deilig på samme gang. Jeg har faktisk aldri vært så sliten som det jeg var i går jeg! Her snakker vi om og sove i bilen på vei hjem, komme hjem og fortelle A om turen før jeg sovner i to timer igjen! Spiser og ser på en film, også sover jeg helt til morgenen etterpå. Men det tyder jo bare på at denne helgen har vært veldig morsom. 

Jeg var dårlig blogger på lørdag og søndag, men jeg kan fortelle dere litt nå. På lørdag våknet mamma og jeg klokken 7!!! Lagde stor og god frokost og så på litt tv i sofaen før det var på tide og få på seg skidresse, superundertøyet, pakke sekken og komme seg opp i bakken. 
IMG_4230Vi hadde strålende sol hele helgen, så føret var helt fantastisk! Det ble derfor lunsj mitt i bakken, og litt annet «kos» og drikke på før vi tok turen ned til afterski (for et liv…) og det var egentlig sånn resten av lørdagen fortsatte. Altså, jeg har danset så mye at jeg er støl i nakken! Haha . Afterski til stenging, hjem for og skifte, spise og ordne seg, før det bar ut på fest og morro igjen, herregud, ikke rart jeg er sliten.
IMG_4232Men skidressen slo virkelig an for og si det sånn!
Jeg har faktisk aldri fått så mange komplimenter for et antrekk noen gang, både av jenter og gutter, høhø. Så er du singel og har behov for litt ekstra oppmerksomhet… finn deg en gammel skidress og dra på skitur. Altså, folk kommer bort til deg både i bakken og i bunnen av bakken. . . Nå var det ikke derfor jeg brukte denne dressen heldigvis, men gøy, det var det! 
IMG_4221
Søndagen gikk til og gå rundt som en zombie, lete etter nøkler, få start på bilen som var tom for strøm og komme seg hjem. Så, alt i alt, dette har vært en kjempehelg, og jeg har hatt det så gøy! Men som jeg sa til A i går, borte bra men hjemme best!

Jeg kjenner at kroppen gleder seg til litt sunnere mat, drikke og trening igjen akkurat nå. Så nå gleder jeg meg til dagens lunsj, hvor favorittsalaten min står på menyen. Deilig! Nå blir det rolige uker fremover : )

Håper dere har hatt en like fin helg som meg ♡ men at dere ikke er lite slitne, hihi