PenguinsDette bildet overdriver litt da. Men akkurat nå til helgen er jeg veldig glad i vinteren kjenner jeg. . . Jeg skal nemlig på tur til Trysil sammen med mamma, tante og venninnene deres. Disse damene er visstnok helt ville på afterski, så det blir nok ikke så kjipt som det høres ut som, bare så det er sagt! Jeg gleder meg i hvertfall kjempemye! Jeg har for det første aldri vært i Trysil, og jeg har aldri vært på afterski, så dette blir jo en slags jomfrutur for meg, hihi! Men ski har jeg stått på før heldigvis! skidress3Dere har jo også avgjort at jeg skal bruke denne lekre skidressen på turen, så den er vasket og pakket ned i baggen allerede. Jeg er fortsatt litt skeptisk, men jeg syns egentlig at den er kjempesøt så den blir nok tatt på! Hihi Åååh, jeg gleder meg SÅ mye!

Noen av dere som skal til Trysil i helgen også kanskje?