GLISAh, går det an og være i dårlig humør i dette været? I don’t think so ♥  Det var en fryd og ta toget til byen i dag for og si det sånn. Jeg ble møtt av måker, sol og rennende vann etter snøen som smelter. Se, så herlig!vårJeg utnytter været og låner solbrillene til A i dag. . . Han har egentlig fått dem av meg, men jeg lurer litt på om jeg egentlig kjøpte dem for at jeg kunne stjele dem så og si hver gang solen er oppe, hihi  Men det må jo være lov! Desverre fikk jeg ikke langvarig glede av solen i dag, for forhåpentligvis står og selger klær inne på senteret akkurat nå. Men jeg skal forsøke og ikke deppe så mye over at jeg ikke får mer tid sammen med solen i dag. Forhåpentligvis kommer den i morgen også HerregudI dag har jeg husket maten min også, så dette blir en fin arbeidsdag! Scampisalat, speltlomper, kokte egg er med meg i vesken i dag, og jeg gleder meg til en arbeidsdag uten en skrikende mage for og si det sånn… Den scampisalaten jeg fortalte dere om, er foresten den beste salaten jeg noen gang har spist, bare så dere vet det. Dere må lage den en gang faktisk

Ha en fin kveld alle sammen!