smoothHei fine mennesker ♥ Håper dere har hatt en fin torsdag! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb, og skal bare hive i meg denne kreasjonen av en smoothie, før jeg tar kvelden. Jeg prøvde grønnsasksmoothien med noen nye ingredienser i dag, og den ble ganske grei. Fargen skal det i hvertfall ikke stå på, for den ble fin! I dag ble inngrediensene gulrot, eple, avokado, en halv sitron, agurk og stangselleri  Kjekt og avslutte dagen med noe friskt og godt!
Nå kjenner jeg at jeg virkelig trenger en ordentlig god natts søvn, og det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til og sove som nå.  Ingen mareritt, stress eller kjipe tanker og bekymringer skal ødelegge denne natten, haha! soveDenne uken har virkelig gått i ett, med både blogg, oppgaver, mail og ikke minst trening og jobb. I sta trodde jeg at det var tirsdag en liten stund, og det sier vel sitt om hvor fort jeg syns dagene går, hehe. . . I dag kan jeg faktisk med god samvittighet si at jeg er sliten etter en lang og krevende uke, for en gangs skyldUten at jeg føler meg lat eller tullete. I kveld er jeg dritsliten, og det er lov i blant! 

Men før jeg tar kvelden helt, vil jeg bare si tusen takk for de hyggelige kommentarene og mailene dere har sendt til meg de siste dagene. Jeg leser alle sammen, og forsøker så godt jeg kan og svare dere alle sammen så fort som mulig ♥ Godt og høre (lese) at dere liker bloggen og bloggingen min!

Nå sender jeg dere alle sammen en god nattaklem, og ønsker dere en god natt!