råsa2I dag sov jeg litt lenger enn vanlig, etter en lang natt med masse bloggarbeid, som jeg gleder meg til og fortelle dere mer om siden! Det er ikke bare bare og være blogger skjønner dere! Mye arbeid ved siden av alt det andre arbeidet du gjør hver dag. MEN jeg elsker det! Det teite med dette er at jeg kom litt senere på trening i dag, og har nå rimelig kort tid til og gjøre meg klar og lage mat før jeg må reise inn til Oslo. Stress! Men nok om det. Dagens treningsøkt var helt super, men det kan jo ha noe og gjøre med at jeg hadde på meg denne glade toppen fra H&M. Jeg blir så glad av rosa, haha!
råsa1Dagens program så slik ut ♥ 5 min oppvarming på romaskin ♥ Nedtrekk  ♥ Sittende roing (kabel) ♥ Bicepscurl med manualer  ♥ Rygghev  ♥Hammercurl ♥ Reverse pec deck flye  ♥ 5 min rask gange + 15 min gerilja intervaller

Svett og god for og si det sånn! Men nå må jeg være superrask her hjemme, så vi blogges senere! Ha en fin dag så lenge