yoghurtI dag har jeg virkelig kost meg. Både med trening, avslapping, blogg og selvfølgelig mat. Jeg spiste den fantastiske kreasjonen av en yoghurt til brunsj i dag, med vaniljekesam, stekt havregryn, røde druer, blåbær og frosne bringebær. Helt fantastisk! Men dette har jeg jo blogget om så mange ganger nå, så det er ikke noe spennende for dere og lese om…. Min kommende middag derimot, den er spennende!DSC01318Jeg får helt sinnsyke kick innimellom, og i går fikk jeg et scampi-kick, og brukte hele 10 minutter på og finne det i butikken. Jeg skulle ikke gå ut derifra uten for og si det sånn. Så i dag blir det deilig salat med hvitløksmarinert scampi, deilig frisk baby leaf salat og litt couscous og kikkoman. Det er faktisk første gangen jeg lager salat med scampi OG første gangen jeg bruke couscous, så dette kan bli spennende. Men det lukter i hvertfall helt nydelig, så jeg krysser fingrene for at det smaker like godt også.DSC01316Etter å ha lagd mye sunn mat selv det siste året har jeg blitt superkresen når det kommer til salat ute på resturanter. De heller over med dressinger, sauser, oster og kryddere som jeg ikke har bedt om. jeg syns det er mye bedre og lage dette selv! Du trenger jo kun litt salat og ønsket tilbehør, også kaster du alt i en boks og har mat til senere. . .Et godt tips til dere som lurer på hva dere kan spise på jobb, på skolen, på tur eller lignende. De kan spises varme, som kalde og holder seg bra i boksen

MEN det er selvfølgelig en fordel og HUSKE maten sin før man drar avgårde da. Jeg har nemlig glemt igjen boksen hjemme i dag, så dette får jeg ikke kost meg med før i kveld. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves eller hva?

Nå gleder jeg meg til middag!!!