oppAnnsiktet mitt egner seg ikke for blogging akkurat nå, men som dere ser har jeg tomlene opp, fordi jeg akkurat har kommet hjem fra en super treningsøkt! I dag er det kveldsvakt for denne jenta, og siden jeg da fikk sovet mange timer i natt, hadde god tid til morgenkaffen, morgenkosen og alt det andre, ble jeg kjempegira på og løpe som en tulling i dag! Onsdager er ren kardio-dag for meg, og det er så deilig! I dag ble økten sånn her…
LØPDAG… Jeg har egentlig aldri en fasit på hvordan jeg skal løpe når jeg går på mølla, men jeg finner som regel et program i hodet mitt etterhvert som jeg løper på båndet. Jeg ble i hvertfall veldig sliten i dag, har løpt fra meg 5 km i følge klokken min. Så nå er jeg svett og ekkel, men er klar for en fin dag (med masse sol!!!), god mat, jobb og masse blogg-gøy!

Ha en fin dag alle sammen!