lunsjPå grunn av min ikke-så-hyggelige drøm i dag tidlig ble jeg selvfølgelig litt ekstra søvnig på morgenkvisten, og fikk derfor litt ekstra dårlig tid før jobb. MEN jeg rakk og lage smoothie som sagt, så det blir litt av lunsjen. I tilegg slang jeg en pakke med speltlomper ned i vesken, som jeg skal kose meg med i dag. Dette er kanskje det letteste når det kommer til lunsj, for speltlompene passer jo til absolutt alt! Et lite lunsj-tips altså

Tidligere har jeg hatt på kokt egg, ost og skinke, omelett, peanøttsmør, philadelphia sjokoladepålegg, magerost, fiskekaker… Mulighetene er mange! Jeg har til og med lagd pizza-wrap av dem, og det kan dere lese her.

I dag blir det kalkunfillet og magerost. Kjøpt i butikken på to minutter, og er klare til og spises på 1 minutt. Kan det bli lettere?