untitledHei alle sammen  I dag startet jeg dagen med denne gode smoothien! Lagd av frosne bringebær, jordbær og verden beste Fun Light saft, med smaken Tropic. Deilig med en fresh start på dagen, også er det jo superenkelt og lage. Jeg fikk en såppas stor porsjon, så da har jeg smoothie til lunsjen i dag også, juhuuu!

fresh

I dag er det jobb som står på planen, før jeg skal suse hjemover og ta ukens første treningsøkt! De fleste starter på mandager, jeg starter på tirsdager! Hehe… Trenger en dag til og manne meg opp Men trenger det spesielt i dag, for nå er jeg så trøtt! Ikke så veldig rart når man ikke får sove før langt etter midnatt, og i tilegg våkner svett, livredd og med tidenes hjertebank noen få timer senere. Jeg drømte at jeg ble jaget av en flokk med Zombier i natt, og jeg klarer jo ikke og løpe i drømmene mine, så dere kan jo tenke dere hvordan det gikk… Huff, jeg må slutte og se på Walking Dead. TAKK OG LOV for at det bare var en drøm,  haha!

Ønsker dere en fin tirsdag alle sammen! Og foresten, den nest siste delen av spørsmålsrunden kommer litt senere i dag ♥