p1God morgen! I dag våknet jeg av at det var lyst ute klokken syv, og det er så deilig og se! Er dere ikke enige? Det betyr jo bare èn ting, og det er at dagene blir lenger fremover, og forhåpentligvis vil det bli varmere ganske snart også. . . Men ikke helt enda tydeligvis, for her er det is-kaldt til tross for at solen skinner.

I dag har jeg vært flink jente og lagd lunsj før jeg dro på jobb… og i dag blir det havregrynspannekaker, slik jeg liker dem best! Denne gangen prøvde jeg noe nytt, og det ble kjempegodt. Du trenger bare 30 g havregryn, 1 egg, sukrin, kardemomme og …. 80 g vaniljekesam!!! Har aldri prøvd med kesam i pannekakerøren før, men det skal jeg jammen meg fortsette med. Jeg tok en smakebit, før jeg la pannekakene i matpakken, og de var så saftige og gode
p2
Håper dere får en fin mandag alle sammen! Nå skal jeg jobbe i noen timer, før det blir kurs for oss på Aker Brygge. Lite tid til blogg med andre ord, men jeg har fikset sånn at litt av spørsmålsrunden kommer i løpet av dagen Stor og god mandagsklem til dere!