frokost2God fredag alle sammen! I dag har både A og jeg fri og startet derfor dagen med disse godbitene! Er det en ting som gjør meg skikkelig glad, er når A liker maten jeg lager skikkelig godt! Men det skulle jo bare mangle, for dette smaker jo helt himmelsk faktisk. Oppskrift finner du her. Vi hadde besøk i går kveld, og det ble derfor rimelig sent for meg, på en vanlig torsdag. Så jeg var absolutt ikke klar for å starte dagen klokken ni i dag! Men når man bruker hver fredag på og være …
vaskedame… har man ikke så mye valg. Er det en ting jeg virkelig savner, så er det oppvaskmaskin og vaskemaskin!!! Oppvask for hånd får meg nesten til å spy for tiden, og felles vaskekjeller i blokken er både praktisk og upraktisk… Kjekt å ha store og effektive vaskemaskiner og super tørketrommel, men det hadde vært greit å kunne sette på en vask akkurat når det passet deg, og ikke bare når det er ledig på listen… Men men, det funker! Skal ikke klage faktisk, men man blir litt bortsemt på akkurat dette her når man har vokst opp på 9 og 00-tallet ♥

Nå ble dette et innlegg med veldig mye rart, men det går bra! Nå skal vi ut og få start på bilen min, før det blir tid for trening og taxi-kjøring av mamma! ♥ Ha en strålende fredag søtinger!