love your bodyHei alle sammen ♡ Her får dere et slags visdomsord fra meg… Love your body! Du skal leve med kroppen din i mange år (forhåpentligvis), og da er det viktig å behandle den bra. Nå snakker jeg ikke bare om trening, men om alt generelt. Slutt og let etter feil hele tiden, slutt å ha dårlig samvittighet om du har skeiet ut en dag, slutt og sammenligne deg selv med andre, og vær så snill, slutt og gi deg selv en dårlig selvfølelse om du ikke har trent en dag. . . Vi er alle mennesker, og kan ikke være superflinke hele tiden! Men, på den andre siden er det viktig å behandle kroppen bra ved å ta smarte valg i matveien, ikke skeie ut hver dag og trene selvfølgelig. ALLE har godt av dét. Finn en fin balanse i hverdagen, og aksepter kroppen din akkurar som den er ♥

Nå skal jeg på golds gym, og gi kroppen og musklene mine litt kjærlighet! Har du noen gang kommet hjem fra en treningsøkt og sagt til deg selv at: æsj, nå føler jeg meg skikkelig dritt… trening er bare tull! – det har ikke jeg i hvertfall. . . 

Ha en fin dag alle sammen ♥