super 2Tror dere jeg kom meg til Golds gym i dag? Hvis du tenkte nei nå, så tenkte du helt riktig… Jeg mannet meg opp til en bra styrkeøkt på rygg og biceps, pakket baggen og gikk som vanlig bort til bilen, satt meg inn og trykket på startknappen…BAMDen 2 år gamle bilen nektet å starte… Det eneste den gadd var å lage en rar lyd. Etter litt prat med min bedre halvdel, som har mye mer peiling på bil enn meg, viser det seg at på grunn av for korte turer har ikke bateriet klart å lade seg opp. (Jeg bruker jo nesten ikke bilen nå som jeg jobber i Oslo) Så nå må jeg finne en løsning frem til bateriet er ladet opp igjen.

Jeg kunne selvfølgelig vært sprek og løpt eller gått bort, for det er ikke mer enn 2,5 km bort til treningssenteret. Men i denne kulden la jeg fra meg den tanken rimelig fort, gikk inn igjen og tok to rygg øvelser hjemme i stuen i stede. Haha…her snakker vi bra innstilling!  Men da blir det en dobbeløkt i morgen, med både rygg, biceps og bein! Det blir deilig det tenker jeg . Så da har jeg desverre ikke et skryteinnlegg om hvor flink jeg har vært med treningen i dag… hihi