yoghurt1Hei fantastiske lesere ♡ I dag tidlig ville jeg prøve meg på noe nytt igjen, og målet var og lage en yoghurt som både var sunn og god. Dette fikk jeg til lekende lett, og må derfor dele det med dere! Smaken minnet meg litt om den blåbæryoghurten jeg spiste da jeg var liten, så dette var absolutt et vellykket forsøk. I tilegg er denne varianten sikkert ti ganger sunnere enn den man får kjøpt i butikken. Vi snakker om 203 kcalorier, 25 g proteiner, 20 g karbohydrater og 2 g fett. . . 
yoghurt2Det du trenger er : 200 g Mager kesam (naturell), 90 g blåbær, 1 ss sukrin, 1/2 vaniljestang og 1 dl fun light saft (jeg har brukt smaken peach). Deretter er det bare å blande alt sammen i en blender og og heller i et søtt glass, pynter med litt blåbær på kanten av glasset hvis du skal blogge om det, og nyte en frisk, sunn og god yoghurt.

Jeg hadde egentlig tenkt til å steke litt havregryn i dag også (les her), for det hadde sikkert vært helt fantastisk sammen med denne yoghurten. Men jeg var så sulten da jeg startet så jeg tok meg ikke tid til det. Bare et lite tips/forslag om du liker å ha litt crunchy snacks i yoghurten. 

Nam nam nam