DSC01082GUD så lang dørstokkmilen var i dag! Jeg starter sent på jobb i dag, våknet mye tidligere enn nødvendig, og tenkte at i dag skal jeg starte dagen med en deilig cardio økt. Flere kaffekopper – ett blogginlegg og noen dårlige episoder på tv norge – senere kom jeg meg avgårde. Huff, men jeg fikk en veldig bra økt, og det er jo det viktigste!

I dag var det kun cardio som stod på planen, så da ble det 30 min med intervaller. Men siden jeg ikke la ut treningsøkten min i går, får dere gårsdagens øvelser her, med linker til øvelsene som vanlig ♥ Sidehev med manualer ♥ fronthev ♥ brystpress med manualer ♥ cable crossover ♥ single arm triceps pushdownog en annen tricepsøvelse jeg ikke vet hva heter :D hihi I tilegg tok jeg ♥ lårcurl på ♥ fremside ♥ bakside og ♥ bulgarsk utfall. Så nå er jeg ei fornøyd jente med tanke på treningen hittil i uken. Klapp på skulderen!