skidress3På fredag var vi hos bestemor og bestefar på middag, og i idol-pausen fant jeg ut at jeg ville gå på skattejakt i klesskapet til bestemor.  OG SE HVA JEG FANT!!! Denne lyste mildt sagt opp hele skapet den lå i, og jeg var solgt med én gang. Den er SÅ retro, men helt fantastisk søt etter min mening, med søte pastellfarger! I tilegg satt den helt perfekt, og er veldig god og varm 
skidress2Jeg skal til Trysil i mars, så nå prøver jeg bare å finne ut om jeg faktisk kan bruke denne ute blant folk, eller om det blir helt teit… Hva syns dere? Nå er jeg ikke så veldig redd for å skille meg litt ut da, jeg gikk liksom med bart og tennissokker på halloween i fjor, mens alle andre var sexy… Men vi får se!  Skulle nesten ønske jeg levde for noen tiår tilbake så jeg kunne vært skikkelig «kul» i slalombakken, med dresser som denne. Så gøy at bestemor har tatt vare på denen dressen etter så mange år…Nei, jeg må nesten bruke denne altså. Herregud så søt!
skidressNå har jeg avtalt med bestemor at jeg skal få tatt noen sykurs hos henne, så får jeg eventuelt fikset litt på kjoler, bukser og topper som har blitt for store det siste året. Jeg har så lite lyst til å kaste klærne mine, så litt sykunnskaper kunne vært greit å ha med seg. Kanskje jeg til og med finner noen fler skatter i skapet hennes! ♥