20130207-131314.jpgHei dere ♥ Jeg var en skikkelig somlekopp etter treningen i dag, så den middagen jeg hadde tenkt til å lage må vente til en annen dag. Planen var å lage en saftig salat med kylling og masse godt, men på grunn av all somlingen ble det noe raskt og enkelt i stede… Sunn pizza-wrap! I hvertfall sunnere en mange andre pizzaer da…20130207-131321.jpgHer har jeg som vanlig smurt et tynnt lag med tomat-purrèspeltlompene, rivd opp en skive kalkunfilè til hver lompe/pizza og strødd litt ost og grillkrydder på toppen. Næringsinnhold: 404 kcal, 25 g protein, 39 g karbohydrater, 15 g fett.

Mens jeg sminket meg og pakket ferdig (10 min) så var osten smeltet og lompene litt sprø,  så da var det bare å rulle dem sammen til en liten wrap, og legge dem i matpakken. Enkelt, raskt og veldig godt!