work hardGod morgen! ♡ I dag var det virkelig tøft å stå opp altså, klokken halv seks er for tidlig! Men nå er jeg i hvertfall våken og har fått ned en stor kopp med kaffe og et par speltlomper. Nå skal magen få roe seg litt, så blir det trening om en liten stund tenker jeg! Jeg må virkelig ta meg selv i nakkeskinnet fremover altså, hvis jeg skal klare å trene hver morgen. Men jeg regner med at søvnen kommer av seg selv etterhvert? Det er jo én grunn til at det er vanskelig å stå opp, og det er jo pga litt for sene kvelder. Dét skal forandre seg!

Men nok om det, i dag er et rygg og rumpe som skal få kjørt seg og jeg gleder meg veldig! Tenker å ta disse øvelsene:  Nedrtekk   Sittende roing  Rygghev  Planken  Hip thrust  Knebøy  Bulgarske utfall. Jeg har også planer om å få til litt Gerilja-intervaller etter styrken i dag, med stigning selvfølgelig!

Nå får jeg bare komme meg i gang! Kan ikke sitte her under dyna og «skryte» av dagens treningsøkt og bare somle (2 timer nå *kremt*). . . Ha en sprek tirsdag alle sammen