5Hei hei! Jeg rakk og skrive et lite innlegg til dere under bussturen min i dag tidlig, hoho! I dette øyeblikk står jeg forhåpentlivis og hjelper en haug av kunder på Oasis. Mandager pleier å være fryktelig stille, men jeg håper denne blir et unntak :-)

Jeg måtte ta bussen i dag, for første gang på to år, ettersom at bilen min er på service. Men gud, så utrolig koselig det var å ta kollektiv i dag! Jeg ble møtt av en kjempeblid bussjåfør, og det er mye og si altså. Et smil tidlig om morgenen kan redde en hel dag etter min mening. Spesielt viktig på mandager, hehe!

I dag er ikke planene mange. Kun jobb, hente bilen på service også blir det trening i kveld. Beinhinnebetennelsen kjennes bedre ut nå, og jeg har så innmari snille lesere som gir meg masse tips og råd. Tusen takk! SÅ i dag skal jeg forsøke meg på litt intervaller igjen, MED stigning for en gans skyld. Jeg fikk nemlig litt «kjeft» fordi jeg løp uten… Så får vi se hvordan det går!

Håper dere har hatt og får en kjempefin mandag!
Q: Hvordan blir mandagen din?