DSC00254Oi, så flink man var til å blogge denne helgen! Men litt pause er godt innimellom, og det er jo helg tross alt. I dag har jeg tatt det helt piano, sovet lenge, tuslet rundt i leiligheten uten mål og mening, ryddet med A og akkurat hivd i meg to speltlompe-pizzaer! Nå skal jeg dele en melkesjokolade med A før vi tar en tidlig kveld forhåpentligvis. Jeg gruer meg faktisk litt til mandagen (i motsetning til alle andre bloggere), for fra nå av er det fulle uker, og hvis jeg i det hele tatt skal rekke å trene, må jeg nesten gjøre det om morgenen. Dvs. klokken seks… Må prøve å overtale mamma til å starte arbeidsdagen senere også, så kan vi trene sammen på morgenkvisten…Huff, nei nå skal jeg slappe av! 


KOS dere i kveld alle sammen!

– Ny kåring av ukens instagrammere kommer foresten i løpet av uken <3