blurry2For et superparr A og jeg er, som oppfører oss som et pensjonert ektepar i en alder av 20 og 21 år, haha!  I går la vi oss til å sove klokken TI på en fredag (det har ikke skjedd siden jeg var under ti år tror jeg) og hva gjør vi når vi våkner i dag… Jo, jeg lager kaffe, som jeg tar med meg i senga, mens vi ser på debattprogrammer og dårlige tv-serier fra 1970-tallet. Ha-Ha-Ha… Var veldig koselig da, og veldig deilig å kunne sove til man våkner av seg selv til en normal tid for en gangs skyld.

Nå er det snart tid for litt jobbing på denne jenta her og det er egentlig det eneste spennende som skal skje i dag. Vi har i hvertfall ingen planer, men da får jeg kanskje tid til å prioritere bloggen litt. Jeg har så lyst til å ta litt nye bilder igjen, hvor jeg ikke ser ut som en dust, og som jeg forhåpentligvis kan lage en header ut av eller noe… Det skal prioriteres! ♥ Ha en kjempefin lørdag alle sammen!

Q: Skal du noe spennende i dag?
Q: Er det noe du savner på bloggen?