vondtHvor uheldig går det egentlig an å bli. . . Nå som jeg endelig fant et nytt intervallprogram som jeg likte, og var SÅ godt i gang, må den Jæ**a beinhinnebetennelsen tilbake igjen, vondere enn noen gang selvfølgelig. Jeg ble jo så glad i disse Gerilja intervallene etter i går, og ville ta noen løp etter styrken i dag. Det gikk kjempebra veldig lenge, men plustelig var det som en bryter slo seg på/av i leggen min og smerten gjorde så jeg måtte stoppe. Heldigvis ble dette en veldig bra treningsøkt både på styrke og cardio-fronten, men nå har jeg egentlig bare lyst til å gråte!

SÅ nå blir det ising av leggen, massering, varmt vann og kaldt vann om hverandre i dusjen (på leggen) og støttestrømper i en stund fremover. Jeg skal virkelig bli kvitt denne dritten her! Men løping, det blir det lite av fremover *gråter innvendig*. Jeg ser også at det er en del av dere som har spurt meg hvordan jeg trente når jeg slet med dette i sommer, og det er egentlig så enkelt som at du må ta det litt med ro. Kjempekjedelig for dem som liker å løpe, men da får man ta sykkelen eller ellipsemaskinen enn så lenge, eller ingen cardio i det hele tatt…

Dette ødela virkelig dagen min!