DSC0044SYGG8Nydelig bilde altså, haha! Men jeg stikker bare innom for å oppdatere dere litt (får så dårlig samvittighet når jeg ikke blogger) . Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo og skal straks inn dit igjen. Jeg skal jobbe på Oasis Akerbrygge en liten stund fremover nå (noe jeg gleder meg veldig til), så jeg var der i dag for å prate litt og bli kjent med rutinene der osv. Lover godt! Så, nå når jeg kom hjem fra en iskald tur i byen, ringte A ♥ og ba meg med på date og hockeykamp! Så da var det bare å ta på seg litt varmere tøy, og nå er jeg altså på vei inn til hovedstaden igjen. Hoho! 

Jeg har absolutt null peiling på hockey, men det begynner å komme seg. Jeg er jo veldig glad i både fotball, håndball og ski-sport så da er det plass til litt hockey også. Vi skal se på VIF i dag, noe som egentlig strider litt i mot meg, fordi jeg er en ekte LSK supporter…Men nå er jo ikke dette fotball, så det får gå!

Tudelidu! Vi blogges senere  ♥ Skal svare på alle spørsmålene deres senere i kveld, jeg leser ALLE kommentarene dere legger igjen vet dere  ♥