bærProteinshake og dette fantastiske måltidet ligger nå og koser seg i magen min. Sitron skyr med litt valnøtter, frosne bringebær, sukrin og kanel for dem som lurte.  I dag ble det beintrening på mamma og meg, og jeg syns vi var kjempeflinke. Vi startet med 10 min oppvarming på ellipsemaskin, før vi gikk over til styrkedelen ♥ Benpress ♥ Lårcurl framside og bakside ♥ Tåhev og ♥ Bulgarske utfall . Så avsluttet vi med 20 min på mølla. (gikk med stigning).
blunkJeg ble i hvertfall sliten i beina, og det tror jeg mamma ble også, hihi ♥ Dette trollet har lovet mammaen sin å hjelpe henne med å komme i gang med treningen, og det syns hun selvfølgelig er kjempegøy! Så nå, skal mamma bli med meg på trening, bli med i programmet mitt og bli fit til sommeren hun også. Jobben mot sommerkroppen 2013 er i gang! ♥ 

Nå skal jeg se på fire stjerners middag, før jeg tar kvelden og lader opp batteriene til full fart i morgen. Jeg har MASSE å gjøre! 

Ha en fin kveld alle sammen