DSC00371Den treningen jeg skrev om tidligere i dag, den droppet jeg lett. Etter en veldig fin og trist begravelse er jeg så sliten i både kroppen og hode så jeg bare ville hjem til sofaen rett og slett. Så nå sitter vi her, med hver vår kakao og en stor skål med kålrabi og dipp. Kjempegodt og litt sunnt, hehe. Dette er en av mine favorittgrønnsaker faktisk! Enten som rå, kokt, most eller stekt. Jeg spiser det uansett ♥ 
DSC00374Jeg har faktisk ingenting spennende å komme med til dere i dag. Det har som dere vet vært begravelse i dag, og mer enn det har jeg ikke rukket å gjøre. A og jeg kjørte oss en tur i sta, men det er jo ikke mye spennende som skjer i en bil akkurat, hehe. Men jeg håper dere har hatt en fin dag i hvertfall, også lover jeg og komme sterkere tilbake på bloggfronten de neste dagene 

Stor klem til dere