trøttGod morgen dere ♡ Nå har jeg akkurat stått opp og skal om noen få strakser lage en liten frokost til A og meg. I dag er begravelsen til oldemor, så jeg sitter egentlig og gruer meg litt akkurat nå. Begravelser er jo fint, men huff, veldig trist og vondt samtidig. Men det skal bli «godt» å få det overstått også. Man blir på en måte aldri helt ferdig med å sørge før begravelsen er ferdig føler jeg ♥ Så da vet dere hva jeg skal holde på med i dag…
glis
Jeg vet egentlig ikke hva som skjer resten av dagen, men en treningsøkt blir det nok, og i dag skal kanskje mamma bli med også! Så det gleder jeg meg litt til ♥ Da kan jeg late som at jeg er PT, hoho, også kan jeg være litt streng mot mamma for en gangs skyld, og ikke omvendt. Can´t wait! Neida…(joda) Men nå er det pannekaker in the making her, så vi får blogges litt senere i dag!

Håper dere får en fin tirsdag ♡