IMG_2313Nå har jeg gått inn på alle instagramnavnene dere la igjen og likt noen av bildene deres så dere skal se at jeg har vært der. (Til de av dere som har lukket bruker fikk jeg selvfølgelig ikke gjort det). Jeg brukte store deler av kvelden i går og morgenen i dag til dette, men å velge ut fem stykker, det var ikke lett! Så da fant jeg like gjerne en side som valgte ut et tall for meg. Tallene 13, 49, 23, 20 og 17 ble de heldige, og her ser du de fine jentene. Noen av dem følger jeg faktisk fra før av, og fler av dem hadde faktisk blogg også! 

asolgardNr. 13: @asolgard . Ei jente som motiverer meg veldig mye for tiden faktisk! Kjempeflink med mat, trening og motivasjonsbilder. Absolutt en instagrambruker du bør stikke innom om du trenger litt ny motivasjon til å komme deg på treningssenteret! ♥ 

julieholNr 49: @Juliehol . Denne jenta her er jeg SÅ sjalu på akkurat nå! Hun befinner seg nemlig i Australia, og hvem skulle vel ikke vært der i stede for kalde og triste Norge? Kjempesøt jente, som også har en blogg, og den kan du lese her
sarahauganNr 23: @Sarahaugan . Denne jente har jeg fulgt lenge, både på instagram og på bloggen hennes. Ei utrolig søt jente, som legger ut mange fine og koselige bilder. Jeg elsker stilen hennes både når det kommer til klær og interiør, så dette bør du ta en titt på. Det beste med denne frøkna her, er at hun er like glad i julen som meg. Hehe 
turidbacheNr 20: @Turidbache . Atter en blogger og nydelig jente! Hun legger ut bilder av alt mulig ser det ut som, noe jeg liker veldig godt! Bloggen hennes har også fått en fast leser nå, og kanskje noen fler? Trykk her for å komme til bloggen. 

aksolbergNr 17: @Aksolberg . Også ei jente jeg har fulgt med på en god stund. Utrolig pen, fin stil, fine bilder og en fin instagram profil rett og slett ♥ bloggen hennes finner du her

Så, det var de første fem altså. Men jeg får så dårlig samvittighet ovenfor dere andre som la igjen navnene deres, at jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre dette flere ganger. Dere skal i hvertfall vite det, at jeg syns det var veldig stas å drive med dette her! Nå har jeg jo sett mange av fjesene til dem som titter innom bloggen min, og det er veldig hyggelig. Føler jo at jeg har en stor vennegjeng der ute