DSC09915Hei hei, jeg håper dere alle koste dere i går, og at alt gikk riktig for seg! Vi koste oss masse, med fantatsisk julemat, julenisse og gaver, men for å si det sånn. Det ble forandringer i planene da et familiemedlem måtte på sykehus. Jeg tok på meg jobben som sjåfør, og «mimmi og foffa» måtte stille opp hjemme, på legevakten og sykehuset for å støtte oldemor. Mye frem og tilbake i går, men som jeg sa til lillesøsteren min. Dette her er vi så vandt til i julen (fælt men sant) og vi må faktisk gjøre det beste ut av det. Sykdom er ikke noe man får gjort noe med, og skulle vi satt julen på vent eller avslyst julen hver gang det ble sykebesøk for oss i julen, da hadde vi ikke hatt noen julestemning igjen. Julen handler jo om å ta vare på hverandre og være med dem du er glad i, og det er familien vår veldig flinke til!

pgaveSå, til tross for mye frem og tilbake i bil, sykehus og dramatikk gjorde vi det beste ut av det, og fortsatte med gavene og julegodtet. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med alle gavene jeg fikk og det tror jeg alle de andre ble også! Som dere ser under var jeg heldig som fikk nye Mizuno joggesko (de beste løpeskoene i hele verden etter min mening) og gjett om jeg gleder meg til å teste dem ut!
skoJeg vet ikke hvor lang tid vi brukte på alle gavene i år, men det tok laaaaang tid. Vi sparte noen av gavene til A også, for han kom til oss senere på kvelden da feiringen hos familien hans var ferdig. Med alle «pausene» i går tror jeg vi delte opp pakkeåningen i fire eller fem runder jeg, så det er kanskje ikke så rart at vi kom oss hjem langt etter midnatt i natt.

DSC09964Så… Alt i alt hadde vi en kjempefin julaften med tanke på hva som skjedde. Jeg er i hvertfall veldig glad for at jeg har en flott familie, og for at vi klarer å gjøre det beste ut av alle situasjoner. Pernille og jeg har vokst opp sammen med oldeforeldrene våres i dette huset, og sykdom har desverre vært en stor del av julefeiringen de siste 9-10 årene. Men vi holder sammen forde, og klarer å skape gode minner og fin stemning hver gang, selvom det blir litt ekstra tårer og snufsing under gaveåpningen. 

DSC09974Nå vet jeg ikke helt hva som skjer de neste dagene, så vi får se hvor mye blogging det blir fremover. . . Noe jeg regner med at dere forstår <3 

Fortsatt god jul alle sammen !