pakkeGod morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat pakket inn de siste julegavene og lagt dem under treet. Noen av dem skal allerede deles ut og åpnes i dag, og jeg gleder meg så mye! Jeg feirer jul, annenhvert år hos mamma og pappa, og i år er det mamma som er så heldig og får besøk av selveste Anine på julaften! Haha. Jeg skal derfor opp til Pappa og familien min der for å feire jul i kveld. Julemat, julekos og julegaver. Det er jo egentlig ikke SÅ rart at jeg har blitt en juletulling, når jeg har hatt dobbelt opp av julefeiringer så lenge jeg kan huske! 

collageNå skal jeg lage meg en julekopp (Kaffe med melk og kanel) og se på en av de søteste julefilmene jeg vet om. Grinchen! Jeg vet ikke hvor mange ganger den ene lillesøsteren min (Pernille) og jeg så den når vi var yngre… Men det var mange!

Ellers så vil jeg si tusen takk, til alle dere som har stemt på meg til «Årets Beste Femelle-Blogg 2012», men det blir nok ingen seier i år ❤