Bilde tatt 22Herreminhatt, jeg ser virkelig ikke ut når jeg står opp! Rart ikke A skvetter når han våkner til dette trollet hver eneste dag egentlig…Huff! Det er som sagt jobbdag i dag, men jeg er absolutt ikke ready for action helt enda. I natt har jeg drømt at jeg var prinsesse av alle ting, og det var sinnsykt stressende! Så, jeg var egentlig veldig sliten når jeg våknet, og har tidenes hodepine nå! Hiver i meg kaffe og satser på at jeg våkner til liv igjen snart! Jeg er egentlig litt spent på om det er mange på senteret i dag. Hadde jeg hatt fri i dag hadde jeg holdt meg så langt unna senteret som mulig, og heller kost meg hjemme! Men jeg fikk et par besøk av noen stressa mannfolk i går, så vi får nok en del besøk i dag også tenker jeg!

Et veldig rart og usammenhengende innlegg egentlig, men det er akkurat sånn de ser ut i hodet mitt i dag. Alt går i hverande….

Ønsker dere en fin lørdag alle sammen! Håper dere sitter under dyna/pleddet og nyer juleferien deres ❤ Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å kunne skrive «Juleferie» på bloggen om to dager. . .