Jeg har rotet meg litt vekk de siste 2 ukene. Jeg har værtt syk og julekaker, sjokolade og julebrus har kommet i skapene. Har spist alt for mye sånn de siste ukene, føler jeg er på vei til å spore av mitt sunne kosthold. Sporer du av og til skikkelig av? Og har du tips til å komme tilbake til den vanlige rutinen?
godis
Kjære søte deg. Jeg syns ikke du skal henge deg opp i dette her så mye, det er desember, det er jul og du har vært syk. Er det én måned i året jeg ikke er superstreng med meg selv så er det i desember. Jeg skal ikke stille i fitness, og så vidt jeg vet så skal ikke du det heller. Jeg har kost meg med både sjokolade, marsipan og kjeks denne måneden, og har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt, og det syns jeg ikke at du skal ha heller.

Jeg tenker fortsatt at man skal ta alt med måte, men som sagt, men akkurat i julen kan man kose seg så mye man vil etter min mening. Neste mandag er det 1 uke til nyttårsaften, og da kan både du og jeg kjøre på for fullt igjen. Sunn mat, bra trening og masse motivasjon til å starte det nye året så bra som mulig.

GOD JUL til deg, og kos deg!