20121218-171813.jpg
Hei alle sammen! Jeg hadde null hull, og fikk masse skryt av tannlegen min i dag! Jeg dro rett bort til Mamma og Tommy for å åpne de siste gavene mine i pakkekalenderen da jeg var ferdig, og da fikk jeg jammen meg pratet litt med Tommy, som var hjemme, kost med Knotten og avtalt med «Mimmi» at jeg skulle bli med til Oldemor før jobb i dag.

20121218-171743.jpg Det ble permanent på oldemor i dag, noe jeg aldri har gjort før, så det var bra jeg ikke gjorde det helt alene. Vi koste oss i hvertfall,og jeg krysser fingre og tær for at oldemor får blitt med på julemiddagen den 24!

Nå er det jobb som står på planen resten av kvelden, og det er egentlig ganske greit, så slipper jeg og lese alle «vi hater Anine og alle andre bloggere» kommentarene hos lokalavisen i hele dag :D haha, at folk gidder sier jeg bare