2.søndag i advent ble jeg ferdig med julepyntingen i år. Litt for sent etter min mening, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Men nå kan jeg endelig slappe av på det punktet, og bare nyte julestemningen når jeg er hjemme. Herlig! Jeg var jo nesten ferdig forrige uke, men manglet pynten i vinduene. Men nå er både kjøkkenet, soverommet og gjesterommet klart. Hva syns dere?
Julen er virkelig den koseligste tiden på året etter min mening. Jeg har sagt det mange ganger før, men jeg syns julekaoset, stresset med å handle inn gaver, og det å gi gavene til dem du er glad i er så koselig! Kosekvelder hjemme i stua, med tente lys og julepynt rundt seg er det heller ikke noe feil med. Julefeber!
Foresten… Jeg syns det er veldig koselig med rødt, men jeg klarte å snike inn litt lilla og sølv på gjesterommet i år *knis*! Da fikk jeg brukt motorsykkelen til A, og de fine julekulene jeg kjøpte i Krakow for noen år siden! 

Er dere ferdige med pyntingen?