I dag ble A og jeg invitert på julemiddag hos Mamma og Tommy, og vi ble servert pinnekjøtt. Kjempegod og veldig koselig på en veldig kald desemberdag. Jeg blir liksom aldri voksen virker det som, så M og T har fikset noen pakker på gavekalenderen til meg i år også. Så nå må jeg nesten dra dit hver eneste dag egentlig… smart for de som har barn som har flyttet ut, og som ønsker besøk litt oftere, haha
Kalenderen lagde dem til Pernille og meg i 99, like før Pernille ble 1 år. Like koselig å se den på veggen hvert år. 
Hver 1.søndag i advent tennes julegaten i Lillestrøm (Norges fineste etter min mening), og i år stilte vi oss opp igjen! Jeg var kjempeflink og kledde meg godt på overkroppen, men valgte kanskje verdens dårligste sko i dag, og hadde derfor ikke følelser i føttene før vi hadde kommet oss tilbake til M og T’s stue. Dro på meg noen ullsokker og fikk en kopp med gløgg så ble det bra!

Nå har jeg fått med meg de to episodene av «Julekongen», to episoder av «Nissene på låven» og jeg har tatt opp » The julekalender», så nå er det julestemning her hos oss!

Håper dere har hatt en fin søndag alle sammen