Lillesøster Pernille er på overnatting hos oss i kveld, og vi har det kjempekoselig! Pernis går på ungdomsskolen like ved oss, så hun kan like gjerne sove over her når hun har lyst. Vi var ute og tok noen bilder i sta, og tydeligvis så er hun den eneste på morsiden som har fått det fotogene genet, for hun ble fin på ALLE bildene, mens jeg… Jeg kunne bare legge ut de bildene hvor jeg står i profil. Urettferdig!
Hun er til og med fin når hun gjør seg «stygg»… 
Jeg skulle gjerne hatt alle søstrene mine her på en og samme gang, men da må det mer planlegging til tror jeg. Må ha mange eksrtamadrasser og dyner om vi skal ha plass til alle, men det er noe vi absolutt skal få til en gang! 
Vi har brukt kvelden på å sminke hverandre, tatt bilder, spist og nå ser vi på Walking Dead. Like redde og lettskremte begge to. Pernille er også en blogger, og bloggen hennes kan du lese her
Håper dere har hatt en fin mandag alle sammen! Nå skal vi se ferdig episodene, så skal jeg prøve å finne litt tips til hvordan man kan bli fotogen. Huff.