Hei dere! I går kveld var jeg i bursdag til søteste Silje, som fyllte 20 år denne uken. Jeg hadde det kjempegøy, men det kan jo ikke bli noe annet når man er i et hus fullt av jenter og får servert SUSHI! . Det første jeg gjorde når jeg våknet i dag tidlig var selvfølgelig å se igjennom bildene på mobilen min, og herreminhatt for noen bilder! De andre jentene hadde mange fine bilder av seg lagt ut på instagram, mens jeg og et par andre… Vi gadd ikke se så fine ut vi. Fikk meg en god latter i dag i hvertfall. 

Jeg hadde det kjempegøy i går, og var faktisk ute helt til utestedet stengte (jeg som pleier å dra hjem etter 1 time) ! Tok taxi hjem og sovnet godt ved siden av en trøtt fyr, som var frustrert over at jeg ikke hadde sett på mobilen min den siste halvtimen. Forståelig! Men jeg tror det går over snart, for jeg skal lage en stor og deilig frokost til oss nå!

Ha en fin dag alle sammen!