Aldri mer skal jeg kjøpe noe form for sminke hos Maybeline igjen! Jeg har aldri hatt noen særlig følsom hud når det kommer til sminke, men denne søte tuben over her ødela virkelig huden min. Skinnet bedrar! Jeg ble så desperat at jeg smurte hele annsiktet med Elizabeth Ardens Eight Hour Creame i to døgn, og den gjorde virkelig susen! Vidunder på boks. Nå er heldigvis huden blitt bedre, og jeg kunne fint bruke sminke i går. 
Fra nå av skal jeg faktisk begynne å prioritere «ordentlig» sminke, så slipper jeg kanskje å få hud som kjennes ut som sandpapir flere ganger. Jeg fikk brukt noen hundrelapper på Kicks i går, men det var absolutt verdt det. Jeg fikk kjempegod service, masse tips og ekspetrisen var så snill at hun la litt sminke på meg også. De fortalte meg at det var mange som hadde kommet til dem med samme problem i det siste faktisk!

Er sikkert noen som tåler denne kremen, men fra nå av tør jeg ikke ta noen sjanser! Dette innlegget er ikke sponset eller betalt, dette kommer rett fra meg ! Hehe