Jeg gikk igjennom mat-albumet mitt på macen i går kveld, og tenkte jeg skulle være snill og dele litt av albumet med dere. Jeg ble faktisk litt overrasket over hvor mye jeg har lagd og testet det siste året… Det har gått mye i frukt og grønt, men også mye kylling og kjøtt, noe som er helt perfekt, og absolutt ikke vanskelig å lage. Er jo helt enormt med (sunne) oppskrifter der ute! 
Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ikke har vært like flink de siste månedene, som jeg var i sommer. Men jeg har det hele tiden i bakhodet, og jeg er flink til å spise mye frukt og grønnsaker hver dag.
Jeg er veldig glad for at jeg har tatt bilder av all maten min, for nå fikk jeg plutselig veldig mye motivasjon til å være like flink igjen. Herreminhatt som jeg har kost meg i sommer, og med sunn mat da! Namnam, tror jeg skal ha rekesalat til middag i dag faktisk! 

Jeg er ganske sikker på at dere finner alle rettene om dere blar der bakover her