Jeg har nå funnet min nye favoritt-trøstemat/lunch/kveldsmat/dessert/frokost! Holy macaroni så godt dette var. Jeg fant oppskriften her hos flinke Kristine, og jeg er så glad for at det er så mange flinke treningsbloggere her i Norge. Hva skulle man gjort uten?

Oppskriften er så enkel som dette: Bland 1 egg og 1 eggehvite sammen, tilsett en scoop sjokoladeprotein og deretter inn i microen. Jeg gjorde litt ekstra ut av dette, så jeg tok ut røren av microen etter 1 min, presset 13 g med philadelphia sjokolade og satte den inn i microen i 30 sekunder til. Med kiwi og frostne bringebær ved siden av ble dette helt fantastisk godt!

Jeg regnet ut innholdet av hele denne tallerkenen (både kake og frukt), og det ble: 321 kcal, 36g proteiner, 25g karbohydrater og 9g fett. Syns ikke det er så aller værst til en veldig mettende tallerken å være.