I dag har jeg jammen meg vært flink altså, og dere kan tro det var deilig å dra på seg pysjbuksa og den gode genseren min nå! Jeg stod jo opp samtidig som A i dag, spiste frokost, trente og etter det har jeg stått på her hjemme med både rydding og vasking, kasting og sortering! NÅ er det i hvertfall helt klart for julepynten her.
Jeg tror foresten at juleånden er veldig glad i meg. For med det julehjerte jeg har så satt jeg på julemusikken under ryddingen i sta, og noen få sekunder etterpå begynte det å snø! Magi, kaller jeg det… og julestemning er det masse av her nå, i hvertfall inne i hodet mitt.  
Veldig glad og fornøyd jente her nå, som er veldig fornøyd med sin egen innsats i dag. Nå skal jeg sette meg i sofaen og vente på at A blir ferdig på trening. Så skal jeg bruke resten av kvelden, og kanskje natten på valget i USA. Det er jo så spennende!